DİYARBAKIR / ERGANİ - Gözekaya İmam Hatip Ortaokulu

Nis

RAMAZAN AYI MUKABELE AYI SLOGANIMIZLA ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.

İlçemizde doğmuş milli ve manevi şairimiz Üstat Sezai KARAKOÇ

Nis

Her öğrencinin bir fidanı olsun çalışması yapılarak okul bahçesindeki uygun yerlere fidanlar diktik.

Mrt

Tartışarak Anlaşıyoruz münazara etkinliği, 40 Kavram ve 40 şair 40 şiir etkinlikleri

Mrt

SANAT VE SPOR ALANLARINDA ÖZGÜN İÇERİKLER KONUSUNDA BU AY MİİLİ VE MANEVİ DEĞERİMİZ OLAN  SEZAİ KARAKOÇ SOKAĞI VE İSLAMIN İLK ÖĞRETMENİ MUSAB BİN UMEYRİN İSMİNİ KÜTÜPHANEMİZE VEREREK ÖRNEK KİŞİLİK OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZE TANITTIK.

Etkili sınıf yönetimi yöntem ve teknikleri

''Tebessüm Sadakadır.''

Hz. Muhammed (s.a.v)

8 .Sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı (Deneme) yapıldı.

OKULUMUZU İMAM HATİP RUHUNA YAKIŞIR BİR ORTAM HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIK.

Kas

Okulumuzda bünyesinde  Sivil Savunma, Kütüphanecilik, Değerler Eğitimi, Sosyal Yardımlaşma ve Sağlık Temizlik Kulüplerini öğrencilerimizin ilgi ve istekleri doğrultusunda kurduk.

Kas

Okulumuzda  Akademik Takip Komisyonu oluşturuldu.

Kas

Okulumuzun öğretmenleriyle, Okulumuzun uygun mekanları olan; giriş, koridor ve panolarını imam hatip okullarına uygun bir şekilde kendi imkanlarımızla süsledik.